Retourzending

8.1.Het wetboek van economisch recht laat de aankoper toe binnen de 14 werkdagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet. U kan dus het product terug sturen, binnen de 14 werkdagen na ontvangst van de levering. Gelieve ons vooraf een seintje te geven. Om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn, kennen we graag de reden van retour.

Het modelformulier voor herroepingsrecht kan via hiernavolgende link worden gedownload

https://www.economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Ventes/Forms/formulier-voor-herroeping.pdf

8.2. De goederen dienen ongebruikt ,ongedragen, ongewassen en volledig te zijn alsook in de originele verpakking, teruggestuurd te worden binnen een aanvaardbare termijn na de kennisgeving (bvb 3 werkdagen). De goederen dienen zichtbaar gelabeld(naam ,adres ,datum ontvangst enz..) te zijn. Zonder dit label kan het goed nooit geretourneerd worden. Na een korte verificatie van de geretourneerde artikels, zullen wij uw bestelling terugbetalen of gratis omruilen voor een ander artikel of andere maat.

8.3. Artikels die online aangekocht werden kunnen in de winkel (St.Eloois-Winkel) worden omgeruild ofwel teruggestuurd worden naar volgend adres: De Gouden Schoe bvba Gullegemsestraat 1 B8880 St.Eloois-Winkel Belgie.

Bij het terugsturen van goederen, raden wij U aan om deze aangetekend terug te sturen. De Gouden Schoe kan helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het verloren gaan of beschadigen van de goederen bij het terugsturen, dus is het in uw eigen belang de goederen aangetekend terug te sturen.

8.4. De kosten voor retourzendingen zijn ten laste van de koper .

8.5 Hebt U een probleem met een online aankoop probeer de onlinegeschillenbeslechting

De banner is beschikbaar op https://europa.eu/european-union/index_en

© 2024 De Gouden Schoe BVBA - Gullegemsestraat 1, 8880 Sint-Eloois-Winkel - BTW BE 0418.097.912
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap - Betalen en verzenden - Retourneren Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt De Gouden Schoe gebruik van cookies. Meer informatie    OK